• Svenskt företag med lager i Sverige
  • Handla tryggt med SVEA
  • Fri frakt över 800 kr

 

Leveransinformation

 

På grund av rådande situation så har vi för närvarande längre leveranstider med upp till 1-3 dagars försening. Det är just nu högre belastning och större paketmängder hos våra transportörer. Vi gör allt som vi kan för att leverera så snart som möjligt till våra kunder.

Frakt och leverans

Vår normala leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden börjar räknas från dagen efter att du lagt din beställning.

När din beställning lämnar vårt lager så övergår leveransansvaret till fraktbolagen som då ska leverera din order inom utsatt tid. Därför kan den totala leveranstiden bli längre än normalt om transportören själv orsakat en försening.

Leveranssätt

Alla leveranser sker med Postnord.

Varubrev - leverans hem till brevlådan

Mindre beställningar skickas med Varubrev och levereras direkt hem i brevlådan. Om försändelsen skulle vara för stor för att kunna lämnas i brevlådan så kommer paketet att hamna hos närmaste Postnord-ombud.

Du kommer då få en avisering om var och när du kan hämta ut ditt paket.

Ej uthämtat paket

Om du inte hämtar ut ditt paket inom utsatt tid förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som detta medför. Den avgift som vi tar ut är 299 kr om ett paket ej hämtas ut.

Observera att om du ångrar ditt köp och vill returnera varan behöver du först hämta ut paketet och sedan returnera det till oss enligt den beskrivning som finns på sidan Ångerrätt & Returer. Ett ej uthämtat paket omfattas inte av ångerrätten.