• Svenskt företag med lager i Sverige
  • Handla tryggt med SVEA
  • Fri frakt över 800 kr

Vi har allt för din fritid

Letar du efter prylar som du har nytta av i hemmet och på fritiden så har du kommit rätt. Vi ett är ett svenskt e-handelsföretag som satt fritiden i fokus. 

Här hittar du det mesta som du kan tänkas behöva ha på fritiden. När du handlar hos oss på Fritidshallen så har du normalt dina produkter redan dagen efter du lägger din beställning. Utöver det så erbjuder vi givetvis öppet köp och fria byten.

Fritidsprodukter för dig

Vi vill att du ska förenkla din vardag och få en rolig och aktiv fritid. Vi har ett brett sortiment med noga utvalda produkter för att göra din fritid lite enklare och roligare. 

Vår mission är att hjälpa och inspirera människor att få ut mer av sin fritid genom att erbjuda praktiska, smarta och enkla lösningar till bra priser.

För en roligare fritid

Vi älskar fritid och allt som hör det till. Därför strävar vi efter att kunna erbjuda kvalitativa produkter som hör fritiden till. En bra upplevelse på fritiden börjar alltid med bra förutsättningar.

Vår vision är att skapa en bättre och roligare fritid för alla.

Våra ledord visar oss vägen

 

Ärlighet

Transparens är grunden till en god affär. Det gör det enkelt för dig som kund att veta vad du kan förvänta dig när du handlar hos oss.

Ansvar

Vi tar ansvar och finns till hjälp både före, under och efter ditt köp hos oss. Tillsammans skapar vi bra kundupplevelser.

Respekt

Vi tar inget för givet. Vi respekterar dig och dina behov. Därför försöker vi göra allt för att du ska känna dig så nöjd som möjligt som kund hos oss.

Engagemang

Vi strävar efter att göra det lilla extra för våra kunder och tänker gärna utanför boxen. Vi älskar att utvecklas och skapa efter era önskemål.

Trygghet

Våra ledord står till grund för det arbete vi står bakom. Vi vill att alla som kommer i kontakt med vårat företag ska kunna känna tillit och glädje.

 

Fritidshallen.se

 

Fritidshallen har lager och kontor i Västerås. Observera att vi inte tar emot besök i dessa tider.

Postadress:
Fritidshallen.se
Östermalmsgatan 15
72 214 Västerås

Vi är godkända för e-handel och innehar f-skattsedel. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen till Fritidshallen!