• Svenskt företag med lager i Sverige
  • Handla tryggt med SVEA
  • Fri frakt över 800 kr

 

Ångerrätt & Returer

 

Är du inte 100% nöjd med ditt köp kan du enkelt skicka tillbaka din beställning till oss och få pengarna tillbaka. Du har 14 dagars ångerrätt som börjar gälla från och med den dagen du får din beställning.

För att göra en retur måste produkterna vara oanvända och skickas tillbaka i nyskick tillsammans med originalförpackning. I samband med en retur är det du som bekostar portot för returen på egen hand enligt köpvillkoren. Observera att det är viktigt att du följer stegen till punkt och pricka för i annat fall har vi tyvärr inte möjlighet att godta din retur.

Om du har mottagit en trasig produkt ska du inte nyttja din ångerrätt utan då ska du göra en reklamation. Kontakta oss för att göra en reklamation. Nedan kan du läsa om vad som gäller för reklamationer.

Innan du sänder en retur åter till oss

1. Fyll i och skriv sedan ut denna ångerblankett
2. Lägg ångerblanketten tillsammans med de varor som du vill returnera i ett paket
3. Skicka paketet till oss
4. Så fort vi mottagit och godkänt din retur meddelar vi Klarna som då återbetalar pengarna till dig

Har du inte tillgång till en skrivare kan du skriva samma information för hand på en lapp och sända med i paketet.

Vi betalar alltid tillbaka pengarna inom 14 dagar från att vi mottar ditt paket förutsatt att vi godkänner returen.

Observera att det alltid är du som kund som har ansvaret för dina returvaror kommer fram till oss. Därför är det viktigt att du noterar paketets kolli-ID när du skickar paketet från ditt ombud. Be även om ett kvitto om du inte får ett.

Reklamation av trasiga varor

Om du har fått en trasig vara och vill göra en reklamation så kontakta vår kundtjänst. Vi kommer då be dig att skicka en utförlig beskrivning av produktens fel och bildmaterial som tydligt visar felet för att kunna hjälpa dig vidare i ärendet. 

Beroende på situation så kommer du erbjudas en ny produkt alternativt reducering av originalpriset. Om du själv orsakat skadorna gäller inte produktgarantin.