• Svenskt företag med lager i Sverige
 • Handla tryggt med SVEA
 • Fri frakt över 800 kr
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

WiFi-signalförstärkare 300Mbps

399 kr
{{ price }}
 • Svenskt företag med lager i Sverige
 • Handla tryggt med SVEA
 • Fri frakt över 800 kr

 • Beskrivning

  300Mbps WiFi-signalförstärkare

  5 ARBETSMODER - enheten har ett läge - en router som skapar ett privat nätverk, en repeater som utökar täckningen av det nuvarande nätverket, en klient som ger tillgång till nätverket via kabel, en AP som skapar ett trådlöst nätverk efter anslutning till ett telefonuttag, en brygga (WISP) som ansluter till ett externt trådlöst nätverk för att bygga en åtkomstpunkt för lokalt bruk. Enheten har lysdioder som visar hur förstärkaren fungerar.

  WPS TEKNIK - gör det möjligt att ansluta till nätverket utan att ange ett lösenord, även om nätverket är säkrat . Detta är en bra lösning när vänner eller familj kommer till oss och vill ansluta till Wi-Fi. Att ange ett lösenord, särskilt ett komplicerat sådant, kan vara besvärligt, så WPS är lösningen.   Tekniken med en knapptryckning gör det möjligt att tillfälligt öppna nätverket för att ansluta en ny enhet - ett meddelande visas på telefonens skärm om att enheten får nätverksinställningar från routern - efter en stund försvinner skärmen för inmatning av lösenordet och användaren ansluts automatiskt.

  4 ANTENNER - förstärkaren är utrustad med 4 antenner, 2 av dem kan justeras och ställas in i valfri vinkel.   De ger utmärkt överföring och mottagning av nätverkssignalen .

  ÖKAR NÄTVERKETS RÄKSAKTIVITET - om du har ett problem, ditt nätverk når inte alla rum i ditt hem, är vår repeater den perfekta lösningen.   Den fyller blinda fläckar och garanterar konstant tillgång till Internet .

  SPECIFIKATION - Vit färg; säkerhet: WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK; standard: IEEE802.11n; överföring: trådlös 300Mbps; band: 2.4GHz; antal portar: 1: Antal portar: 1x ETHERNET 1x LAN; Antal antenner: 4; Driftsätt: 1: WPS-teknik: ja; inbyggd brandvägg: ja; DHCP-server: ja; strömförsörjning: strömförsörjning: 1,5 %, 1,5 %, 1,5 %, 1,5 %, 1,5 %, 1,5 %, 1,5 %, 1,5 %: Förpackning: 220-240V 50-60Hz; mått (längd / bredd / höjd): 8,5 / 3 / 18,5 cm; vikt: 130 g; vikt med förpackning: 210 g.

  SPECIFIKATIONER


  Vit färg

  säkerhet: WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK

  standard: IEEE802.11n

  överföring: Överföring: 300Mbps trådlöst

  band: 2,4 GHz

  antal portar: Antal portar: 1x ETHERNET 1x LAN

  antal antenner: 4

  driftlägen: Router, klient, brygga, repeater, AP

  WPS-teknik: ja

  inbyggd brandvägg: ja

  DHCP-server: ja

  strömförsörjning: AC: 220-240V 50-60Hz

  mått (längd / bredd / höjd): 8,5 / 3 / 18,5 cm

  vikt för uppsättningen: 130 g

  vikt med förpackning: 210 g

  INKLUDERAD


  förstärkare med 4 antenner

  plugg

  Ethernet-kabel